Wie zijn wij?

Welkom bij Bedrijfsvastgoedlimburg.be, het aanbodplatform bij uitstek voor commercieel vastgoed in Limburg.

Ondernemer, doorwinterd zelfstandige of particulier en op zoek naar een toplocatie voor je bedrijf of start-up? Bedrijfsvastgoedlimburg.be biedt je het antwoord.

Bedrijfsvastgoedlimburg.be is een initiatief van Unizo Limburg, CIB Limburg en de immosite zimmo.be.

UNIZO Limburg behartigt de belangen van ondernemers bij de overheid, bij de sociale partners en in de media en de publieke opinie. Via belangenbehartiging, advies, begeleiding en informatie werken we aan een ondernemersvriendelijk beleid in onze provincie. UNIZO Limburg verenigt meer dan 5000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in de provincie. Eenmanszaak of groei-KMO? We zijn er voor iedereen en dat in alle sectoren. UNIZO Limburg is dan ook dé werkgeversorganisatie voor eigenaar-ondernemers in Limburg.

CIB Limburg - voluit Confederatie van Immobiliënberoepen - vertegenwoordigt de Limburgse vastgoedsector. Naast vastgoedmakelaars vinden ook vastgoedbeheerders, -promotoren en -experten onderdak bij CIB Limburg. Net zoals iedereen die in bedrijfsvastgoed en toeristisch vastgoed actief is. Onze leden kunnen rekenen op een ruime dienstverlening, een groot netwerk en belangenbehartiging op alle niveaus.

Zimmo bvba is de 360°-partner voor de huizenzoeker en de vastgoedprofessional in België. Met het merk Zimmo bundelt ze meer dan 130.000 vastgoedzoekertjes op de gelijknamige site, zimmo.be en bereikt hiermee meer dan 4,5 miljoen bezoekers per maand. Dagelijks publiceert Zimmo ook het meest recente vastgoedaanbod in de 4 nieuwsmerken van Mediahuis. Daarnaast geeft ze informatiedossiers omtrent bouwen, renoveren en kopen of investeren in vastgoed uit. Naast de media-activiteiten biedt het bedrijf - onder de merknaam Zabun - een complete CRM-software, businesstools voor de aan- en verkoop aan en bouwt ze websites voor de vastgoedprofessional.

De link naar ondernemers, de know-how van commercieel vastgoed en het grote bereik en aanbod van Zimmo resulteert in de succesformule Bedrijfsvastgoedlimburg.be.

Zimmo Unizo CIB Limburg